Testimonial on 2014-06-10
Barang sudah sampai ya.. Terima kasih.. Hehehe Puas banget. Dah terima barangnya. Barang & packingnya mantapp.
---Tevin---
Testimonial on 2014-05-09
I got the contact of Cuban Cigars Indonesia through a friend. He gave me William's blackberry pin and I spoke to him. William was very prompt and quick in his replies. Shortly later, he sent me a list of cigars and I placed my order through email. The package arrived in the mail within 3 days with all 20 cigars in good condition. It was wrapped in a sturdy Styrofoam box and further wrapped with gift wrap paper to conceal the contents.\r\n\r\nOver, good and fast service and will definitely return!\r\n\r\nShaun
---Shaun ---
Testimonial on 2014-04-29
Cuban Cigar has proven to provide excellent service from order until delivery process, well done!!
---Yasta---
Testimonial on 2013-09-02
Order Partagas D5 + Cohiba Mini via BBM, quick response and good packaging, thanks CubanCigarsIndo
---Seto---
Testimonial on 2013-08-28
Just bought few cigars from CCI. As I see, the way they maintain the quality is SUPERB. Very friendly and polite staff as well.
---Gabriel---
Testimonial on 2013-08-27
Recently found cubancigarsindonesia, and already done the transactions with them 2 times, and all I can say is that they are very professional. Customer service reply my emails very fast, and the shipment is fast, too. The most important thing is that the package is very professional as well. I definitely will purchase cigars with them again!
---Bryan Fu---
Testimonial on 2013-07-26
Mantap
---dikadik---
Testimonial on 2013-07-25
Good service & cheap
---Sigit---
Testimonial on 2013-07-24
everything is oke lah,
---wishnudarufajar---
Testimonial on 2013-06-18
Best service.
---Thomas---
Testimonial on 2013-06-14
kiriman telah tiba dengan selamat sentosa :D packingnya itu loh,mantaps,keliatan banget kalo agan2 dimari sangat profesional dalam hal packing pengiriman cigar,kirain packingnya ngasal aja karena ane cuma order 2 batang,ternyataa diluar dugaan,luar biasa..:D Yang agak ribet cuma tracking pengirimannya ga online,coba pake yg uda online gan,biar kita2 yg order bisa tau status orderan kita.Thanks yoo.
---agus---
Testimonial on 2013-04-18
Great service, response customer support cukup memuaskan, website yang informatif khususnya bagi newbie, coba beli melalui website..dalam 2 hari barang sudah diterima dalam kondisi cukup memuaskan
---Innos---
Testimonial on 2013-02-21
Just received my order of a pack of Partagas Club 20 in very good condition. Exceptional service, very good price and express delivery time. Made the wire transfer the day before and received the goods the next day. Very convenient way to get your cigars or handy cigarillos, especially when you\'re living in a small city like me where the choices are often very limited.
---Yudo P.---
Testimonial on 2013-02-13
Just found out about this website and surprisingly they have pipe tobacco ready stock. So I called up the cs this morning, I was very well explained the procedure of ordering. I send cs the items I want by email, and within minutes they emailed back the invoice with payment detail, I paid the invoice via transfer and my order was out of their door before noon time. This is what I call EXCELLENT SERVICE, and now I am just sitting back waiting for the goodies to come... can\'t wait to taste them out. I will be a happy puffer this this weekend. Highly recommended for the cigar and pipe tobacco lovers. Wish it will be more selection in the future...
---Neil S Nilam---
Testimonial on 2013-02-12
Great cigars - good prices for the region, and really helpful support - trying to do their best to satisfy your needs. Keep going this way guys!
---Dmitry---
Testimonial on 2013-02-05
Very nice selection of cigars. Best price in town. Service is Real NICE.
---Handoyo Suprapto---
Testimonial on 2012-12-11
Sangat menyenangkan mendapatkan website ini, saya adalah pemula di dalam dunia cigar, mendapatkan penjelasan yang sangat jelas dari Pak Gunawan dalam memilih merk cigar mana yang cocok bagi saya, dan saya langsung melakukan pemesanan kepada beliau, anyway right now i\'ll waiting my first order from cuban cigar indonesia, dan saya juga memesan 2 jenis cigar rekomendasi dari Pak Gunawan yang sekarang stocknya sedang habis. Pak Gunawan jgn lupa call yah kalau 2 jenis cigar itu sudah ada. trims pak gunawan dan cuban cigar indonesia.
---Taufik Falaba---
Testimonial on 2012-11-06
Good service, Good Cigar, Responsive staffs, Very - very recommended :)
---Edo Prasetyo---
Testimonial on 2012-09-11
Kemarin saya memesan beberapa cigar dan langsung di antar saat itu juga, CCI memang memberikan pelayanan yang terbaik untuk pelanggannya, responnya cepat, informatif. terima kasih untuk Thomas atas pelayanan yang di berikan.
---Santoso---
Testimonial on 2012-08-31
Thanks. Excellent services. Fast shipment and good cigars!
---Muchtar---
Testimonial on 2012-08-30
Great product range, Best price, Best hospitality, Fast response and Fast shipment
---Rizky Pradana S---
Testimonial on 2012-08-29
It\'s a very pleasure to buy cigar from Cuban cigars Indonesia. A smoothly transaction and high quality product with reasonable price.
---Melisa Stefani---
Testimonial on 2012-08-29
great and fast service... now i can get top quality cigars without the need to go overseas. great!!!
---shellisa kiky---
Testimonial on 2012-07-29
Wah... Akhirnya sampai juga. Stanwell Royal Guard + W.O Larsen True Delightnya. Tq ya... Nb : true delightnya mantap.
---Kiki Andi Rivai---
Testimonial on 2012-04-13
Nice hospitality , good storing , best price ! , thank\'s cci..
---Akbar Toago---
Testimonial on 2012-02-26
Dengan senang hati saya terima cigars plus lighternya.. Mantaap Pak, Puas saya.:)\\r\\nTerima kasih banyak, semoga lancar jaya CubanCigarsIndonesia.
---Bambang Parikesit---
Testimonial on 2012-01-03
Well, CGI is my \"first love\" in this cigars world. The wide range of cigars variety on various price made me order my first club of Cohiba,Montecristo, and Partagas. I had them delivered quickly,sooner than my expectation. Keep up the various selection and customer based orientation. Thank you. -B.P. Ongkowijoyoputro / JKT-
---B.P. Ongkowijoyoputro---
Testimonial on 2012-01-03
Well, CGI is my \"first love\" with the cigars world. I\'ve ordered several Club and Mini series, and I had them delivered faster than the due date. Keep up the originality & various selection. Thanks. -B.P. Ongkowijoyoputro / JKT-
---B.P. Ongkowijoyoputro---
Testimonial on 2011-08-24
Tidak disangka Cuban Cigars yang orisinil sangat mudah diperoleh, dengan harga yang pas...
---Adam---
Testimonial on 2011-08-22
Dear Cuban Cigars Indonesia,\\r\\nSaya memesan cigar cutter dengan respon pelayanan yang cepat dan barang sampai dengan aman di tempat saya.\\r\\n\\r\\nTerima Kasih :)
---Gamma---
Testimonial on 2011-08-18
Sudah masuk tahun ke-3 saya berhenti merokok dan itu sangat menyenangkan, namun disisi lain saya juga ingin bibir ini punya kesibukan saat saya lagi santai dan saya memlih untuk mencoba menghisap cerutu karna aktifitas ini sangat berbeda dengan merokok konvensional. Untuk memulainya saya memilih Cohiba karna prduk ini cukup populer dan banyak pilihan. Awal saya mencoba memang cerutu ini berbeda dengan cerutu yang pernah saya hisap saat masih mengkonsumsi rokok dulu. trims cubancigarsindonesia telah memberi pengalaman baru buat saya.
---Ibrahim---
Testimonial on 2011-07-20
Just bought 1 box Cohiba Behike 54 and 2 bottles of Glenfarclass 15yo from CCI very nice pairing, CCI sells high quality goods at very reasonable price.
---Rudy Sujono---
Testimonial on 2011-07-15
Cuban Cigar Indonesia absolutely is the right address for all my smoking needs. All I need is always supplied in a very satisfactory condition. Perfect Quality....Reasonable Price...Perfect Timing....Good Service. Salute......!!!!
---chandra---
Testimonial on 2011-07-01
Sebelumnya saya biasa beli cigar di salah satu hotel bintang 5 di Surabaya sampai suatu hari saya browsing di google ternyata Ada web site yg menjual cigars di Indonesia yg lengkap banget Dan based di surabaya ,untuk make sure saya dtg ke kantornya n begitu melihat walk in humidor and cigars selection yg Ada di kantor saya lgsg yakin Dan since then I\'m a regular customer
---Andrew kowari---
Testimonial on 2011-07-01
Purchased 1 box cohiba behike 54,for sure it\'s the best cigars I have ever tasted and after comparing to another cigars retailer cci has the best price and the best deal,for sure I\'ll order again in the future
---Arifin sutanto---
Testimonial on 2011-07-01
Great selection,very fast shipping,nice communication ,recomended seller 5 star for cubancigarsindonesia.com
---Robby wei---
Testimonial on 2011-06-16
Isi situs ini cukup informatif, ragam pilihan cigarnya variatif dengan harga yang kompetitif :) Thanks to Mr Roy and Mr Aldy.. (foto kita keren juga dipajang di sini, bro.. hehehe)
---Katon Bagaskara---
Testimonial on 2011-05-20
It was my great pleasure to get such a great humidor from CCI. CCI has provide such a good service quality and range of product. Excellent stuff guys. Thank you.
---Prabowo Handojo---
Testimonial on 2011-05-05
thanks untuk cuban cigars indonesia, terutama pak gunawan yang telah membantu banyak saya selaku newbie di dalam dunia cigars. smoga kerjasama kita bisa langgeng. thx
---alvin surya---
Testimonial on 2011-04-29
i've been cigar smoker for sometimes and i think in indonesia cubancigarsindonesia.com has the best price,fast shipment and many selection,good customer service thumbs up!
---christian---
Testimonial on 2011-03-16
Thanks to cuban cigars indonesia, I've been A customer for many times and it\'s always good quality cigar and service. Thanks to Mr. William that always give me a feedback and his services.
---Ryan---
Testimonial on 2011-03-08
ciigarnya dah sampe, baru kemarin pesen hari ini dah sampe, pelayanannya top, dan yang pasti harganya mantappppp
---lung---
Testimonial on 2011-02-11
I ordered a couple of time from CCI, from the cigars until the accessories.. Conclusion is they are very professional, good stuff, quick respond and a very recommended cigar seller.. i will definitely become their regular member and continue my order..
---Nico---
Testimonial on 2011-02-05
Very fast and great service.. AAA+++ seller.. thanks..
---Nico---
Testimonial on 2011-01-21
At first I wasn\'t too convinced about ordering from an Indonesian website, so I contacted CCI and visited them at their office. I saw that they kept the cigars in perfect condition, and had a great time selecting and discussing cigars with the very knowledgable owner! I highly recommend CCI and will order my cigars from them in the future, knowing it will arrive in perfect condition
---Lunarso---
Testimonial on 2011-01-08
Nice product selection, good customer service, friendly staff and prompt shipment. Well done.
---T W Chandra---
Testimonial on 2010-11-11
Nice product selection, good customer service, friendly staff and prompt shipment. Well done.
---Dr RW, Jakarta---
Testimonial on 2010-08-30
I\'ve tried Tatiana Vanilla. Loves it!! Rasanya vanilla nya sangat terasa, very feminine, lights&soft tasted, tapi tidak mengurangi kualitas rasa cigar nya sendiri. Flavored cigar ini sangat cocok utk selera perempuan. Thanks to Mr.Roy Kurniawan from Cuban Cigars Indonesia, who inform me back then about flavored cigars. Appreaciate it so much! :) Can\'t wait to try the other flavors hahaha..
---Ruri---
Testimonial on 2010-05-12
It is a good place to find great cigars.
---Frans---
Testimonial on 2009-03-05
4 hari yang lalu saya order 1 box Romeo No. 2, hari ini sudah sampai tuh.
---Joko---
Testimonial on 2009-03-05
Gue biasa beli cigar dari PI, waktu gue baca Majalah Maxim gue baru tahu ada website ini. Trus gue lihat harganya kok murah sekali, gue coba-coba order 3 pieces Romeo No.2. Eh... nyampe juga, sempet dag dig dug sih... hahaha..
---Jeffrey---
Testimonial on 2009-03-01
I bought 5 Vegas Series 'A' and received them in good condition. Thanks
---Stanley---
Testimonial on 2009-02-27
Great cigars. Thanks
---Hendra---